BÜLENT SAYLAM

Yüzer, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katıldığı 3 gün süren toplantı hakkında bilgi verdi. Yüzer, Saadet Partisi olarak ülkenin problemlerini çözmeye, insanların talep ve beklentilerine denk düşen söylem ve eylemlerle politikalar üretmeye odaklandıklarını kaydetti.

Her zaman istişareye, alanında uzman kişilerin tespit ve görüşlerine büyük önem verdiklerini dile getiren Yüzer, toplantı hakkında şu bilgileri verdi: “Geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla üç gün süren bir toplantı yapıldı. Toplantının ilk gününde; Eğitim ve Öğretim, Çalışma Hayatı ve Sosyal Güvenlik, Enerji, Tabii Kaynaklar ve Maden, Şehircilik ve Yerel Yönetimler, Ulaştırma ve Altyapı konuları ele alınırken ikinci gününde; Bütçe ve Maliye, Ekonomik Kalkınma, Bilim, Teknoloji, Yenilik, Sanayi ve Ticaret, Tarım, Hayvancılık, Orman, Çevre, Sağlık ve Gıda, Kültür, Sanat, Turizme ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri gündeme alındı. Kampın son gününde ise Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlar, Dışişleri, İletişim ve Medya, İnsan Hakları ve Hukuk başlıklarıyla toplamda 10 ayrı oturumda 18 farklı konu ele alındı.”

Bu toplantıda dile getirilen tespit ve çözüm önerilerinin önümüzdeki günlerde ülke gündeminde yankı uyandıracağına vurgu yapan Yüzer, “Biz sadece eleştiren değil, aynı zamanda ülkemizin tüm bu problemlerine çözüm de üreten bir anlayışla siyaset yapıyoruz. Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin problemlerini çözmeye, insanımızın talep ve beklentilerine denk düşen söylem ve eylemlerle politikalar üretmeye odaklandık. Türkiye’nin sorunlarını da, bunların çözüm yollarını da biliyoruz; bu sorunları çözmeye talibiz ve politikalarımızla, kadromuzla buna hazırız.” şeklinde konuştu.