ADEN Koleji Okul Aile Birliği’nin düzenlediği “Yılsonu Yemeği”  geçtiğimiz salı günü gerçekleştirildi.

Saat 20.00’de Öğretmenevi Sosyal Tesisleri’nde verilen yemeğe, ADEN Eğitim Kurumları Genel Müdürü H. İbrahim Yıldız, Okul Müdürü Hakan Yıldız, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zeren, Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri, okul öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan ADEN Eğitim Kurumları Genel Müdürü H. İbrahim Yıldız, çok başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirdiklerini belirterek, “Bu başarı da emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Okul Aile Birliği üyelerimiz de yıl içerisinde birçok etkinlik yaptılar. Kendilerini de bu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

EĞİTİM, BİR TAKIM İŞİDİR

Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Zeren de misafirlere “Hoşgeldiniz” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı’nı acı ve tatlı hatıralarla geride bıraktık. Bu yıl mezun olan öğrencilerimiz, sınavlarında büyük başarı göstererek bizlere Adenli olmanın gururunu yaşattılar. Onlara ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz”

Kalitenin üçayaklı bir sistem içerdiğini ifade eden Mustafa Zeren, “Hizmeti sunanın memnuniyeti, hizmeti alanın memnuniyeti ve hizmet görenin memnuniyeti. Bunlardan birinin memnun olmayışı, kaliteli hizmetin oluşmasına engel teşkil eder. Eğitim, işte bu yüzden bir takım işidir. Veli, yönetim ve öğrenci birlikte düşünmeli, sorunlara birlikte çözüm bulmalıdır. Okul Aile Birliği olarak biz bu birliği sağlamaya dönük çalışmalarımıza devam etmekte kararlıyız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, H. İbrahim Yıldız tarafından Okul Müdürü Hakan Yıldız ve Okul Aile Birliği üyelerine plaket verildi.

Yemek müzik eşliğinde devam etti.