Özel ADEN Ortaokulu, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Ortak Sınav Sonuçları’na göre yine büyük bir başarıya imza attı. Özel ADEN Ortaokulu öğrencisi Cansel Girgin, 600 tam puan alarak Türkiye 1.’si oldu.

Özel ADEN Okulları, elde ettiği başarıyı kutlamak amacıyla dün pasta kesti. Saat 13.00 sıralarında, okul binasında başlayan kutlamaya Özel ADEN Okulları Kurucu Ortağı Mustafa Bezbaş, Özel ADEN Okulları Genel Müdürü Ahmet Altın, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kutlamada konuşan Ahmet Altın, “10 Ağustos 2015 tarihinden bu güne kadar yoğun bir tempoyla çalıştık. Sizleri arzu ettiğimiz seviyeye kesinlikle getirdiğimize inanıyorum. Öncelikle başarının mimarı öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Siz sevgili öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz. Başarılarınızın daim olmasını diliyoruz. Siz her zaman ‘başarı bizim’ dediniz. Keşan’da eğitimde gündemi ADEN belirliyor. Cansel kızımız, 120’de 120 yaparak Türkiye birincisi olmuştur. Keşan’ın ve ADEN’in gururu olmuştur. Bu gururu hep birlikte yaşıyoruz. Bütün öğretmenleri ve öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi. 

BEZBAŞ: KEŞAN’DA TEK TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÖZEL ADEN OKULLARI’NDAN

Mustafa Bezbaş da şunları söyledi: “Öğrencimiz Cansel Girgin, 600 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Keşan’da tek Türkiye birincisi Özel ADEN Okulları’ndan. Ama 39 öğrencimiz de fen lisesine girecek puanı almıştır. Toplam 51 öğrencimiz var. Türkiye ortalamalarında da üst sıralarda olduğumuzu tahmin ediyoruz. Arkadaşlarımıza güzel bir ödül töreni yapacağız. Cansel’in nezdinde bütün emek verenleri, hepinizi gözlerinizden öpüyoruz.”  

BAŞARININ SIRRI ADEN

Cansel Girgin ise planlı çalışmanın sonucunu aldığını ifade ederek, şöyle konuştu: “5. sınıftan bu yana ADEN’deyim. Öğretmenlerimin bilgisi, ailemin desteği sayesinde bu günlere geldim. Sadece ADEN’deydim ve öğretmenlerim ile ailem sayesinde bu başarıyı elde ettim. Özel öğretmenim hiç olmadı. ADEN’e teşekkür ediyorum.” Öte yandan ADEN öğrencileri

Konuşmaların ardından kutlama pastası kesilerek, okulun önünde hatıra fotoğrafı çekildi.