Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü, müdürlük başvurusu sonucu yapılan değerlendirmede 75 ve üzeri puan alarak kendi okullarında göreve devam edecek okul müdürlerini açıkladı.

Buna göre, Keşan’da 9 okulun müdürü, aynı görevine devam edecek. Diğer okulların müdürlükleri için ise, ikinci kez müdürlük başvuruları alınacak. Başvurular sonucunda yapılacak puanlamada yine 75 ve üzeri puan alan müdürlerin ataması yapılacak. Yine boş kalması halinde tekrar duyuru yapılarak, aynı süreç işletilecek. Son atama ise 15 Eylül - 3 Ekim 2014 tarihleri arasında olacak. Burada puanlama ortadan kalkacak ve 8 yıl öğretmenlik yapanlar ile okul müdürü iken 75 puanın altında kalmış olanlar da müdürlük başvurusunda bulunabilecek.

Kendi kadrolarının bulunduğu okullarda göreve devam edeceği açıklanan okul müdürleri ise şöyle:

Ercan Kınık (Keşan Feride Mehmet Çuhacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), Vedat Parlatıcıbilek (Ahmet Yenice Ortaokulu), Murat Aras (Raşit Efendi İlkokulu), Şit Bulburu (Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu), Ahmet Küçük (Keşan Dr. Rıfat Osman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), Osman Başak (Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi), Hatice Göven (Merkez Anaokulu), Turgut Yıldız (Keşan Lisesi), Ahmet Altın (Dr. Ali İhsan Çuhacı İlkokulu).