HABER MERKEZİ

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, dün, beraberinde Keşan Belediye Başkan yardımcıları; Cengizhan Aktan ve Mücahit Erdoğan’la birlikte Kurtuluş İlkokulu’nda sesli hikaye kitabı dağıtım törenine katıldı.

Saat 11.00 sıralarında başlayan sesli hikaye kitabı dağıtım töreninde Kurtuluş İlkokulu Müdürü Ali Kurtkapmaz’la birlikte kitapları dağıtan Başkan Özcan, dil eğitimi, bilişsel sosyal ve duygusal gelişim modellerine dair pedagojik içeriğe sahip; çocukların işitsel, dokunsal ve görsel duyularını kullanarak öğrenmeleri amacıyla hazırlanan ve her kitapta farklı bir değer eğitimine yer veren 4 sesli hikaye kitabını Keşan’daki özel ve genel tüm okulların 1. sınıflarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dağıtacaklarını aktardı.

Mehmet Özcan, sesli hikaye dağıtım programında öğrencilerle birebir ve yakından ilgilendi.

Özcan, Keşan Belediyesi olarak eğitime önem veren bir kurum olduklarını, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını kuvvetlendirecek ve sevdirecek bir etkinlik yapmaktan ötürü mutlu olduklarını ifade etti.

Öğrenciler de Başkan Özcan’a hikaye kitapları nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Özcan’a okul ziyaretinde öğrenciler tarafından okul bahçesine oyun grubu kurulması yönünde talep de geldi. Özcan, öğrencilere oyun grubu kurulması yönünde söz verdi.

Başkan Özcan, okul ziyaretinde ayrıca Keşan Belediyesi’nin Mardin Kızıltepe’deki bir okul için düzenlenen kitap kampanyasına gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür etti.

Diğer geri kalan kitapların Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edileceği ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından diğer okullara dağıtımının gerçekleşeceği açıklandı.