Belkoop Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Yağcı, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bakmaz ve Atakent Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gündoğdu, dün yaptıkları basın açıklamasında, TOKİ Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Okulun 30 Eylül 2013 Pazartesi günü açılacağını belirten Yağcı, yöneticiler olarak toplu konutlardaki hane halkı adına ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Edirne Valisi'nden, İl Milli Eğitim Müdürü'ne, Keşan Kaymakamı'ndan, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne ve Keşan Belediye Başkanlığı'na kadar olan tüm birimlerin okulun açılmasında büyük emekleri olduğunu dile getiren Rasim Yağcı, Okul Kurucu Müdürü İsmail Taşdelen'in de binanın Milli Eğitim'e tesliminde bir çok eksiğinin bulunmasına rağmen büyük mücadelesiyle eksiklerin giderildiğini kaydetti.

Yağcı, velilerin uzun süre, okula deneyimsiz sözleşmeli öğretmenlerin atanması endişesi içinde olduğunu ancak il içi atamayla okula tecrübeli öğretmenlerin gelebileceğine işaret etti.