BÜLENT SAYLAM

Açılışa Beyendik Belediye Başkanı Muhammet Örnek, Keşanİlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Şube Müdürleri, Okul Müdürü Mesut Hoşgör, Beyendik Ortaokulu eski öğretmenlerinden Ali Kale Ortaokulu Müdürü Şit Bulburu, Mehmet Akif Ersoy Anadolu lisesi Müdürü Murat Ilıman, Aile Hekimi Dr. Uğur Kütük ve öğrenciler katıldı.

BAŞKAN ÖRNEK, ATATÜRK’ÜN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Beyendik Belediye Başkanı Örnek, konuyla pandemi nedeniyle geç de olsa Bilim Fuarının açılışı gerçekleştirdiklerini dile getirerek şunları söyledi: “Eğer bir gün benim sözlerim bilim ile ters düşerse bilimi seçin diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünü ve bilim hakkındaki düşüncelerini ilke edinen Okulumuzun öğrencileri TÜBİTAK 4006 - 8. Bilim Fuarları kapsamında her biri ayrı güzellik ve önemde olan projeleri ile destek almaya hak kazanmıştı. Bu projelerde Emeği geçen başta okul müdürümüz Mesut Hoşgör'ü, Müdür Yardımcılarımızı, öğretmenlerimizi öğrencilerimizi ve Okul aile birliğimizi tebrik ediyor. Okulumuza ve öğrencilerimize bundan sonraki projelerinde başarılar diliyorum.”

Başkan Örnek, Beyendik Ortaokulu eski öğretmenlerinden Ali Kale Ortaokulu Müdürü Şit Bulburu’ya “Bende emeği çok” diyerek açılışa katıldığı için teşekkür etti.