HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Toplantı, saat 11.00’de, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz başkanlığında, Sevim Yenice Kültür Merkezi’nde, şube müdürleri, resmi, özel okul ve kurum yöneticilerinin katılımıyla yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve okullarda uygulanan ‘Temel eğitimde 10 bin okul’ ve ‘Çevre dostu 1000 okul’ projeleri kapsamında yapılan çalışmaların ele alındığı toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan ve okullarda uygulanan projeler değerlendirildi. Okullarda kurulu tasarım beceri atölyelerinden sene boyunca yararlanan öğrenciler ve yapılan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda, atölyelerin daha da verimli kullanılması hususunda yapılması gerekenlere ilişkin bilgilendirmeler yapıldı. Mesleki Eğitim Merkezi programı kapsamında sene boyunca yapılan çalışmaların da görüşüldüğü toplantıda, yaz döneminde sürdürülecek çalışmalar ile Mesleki Eğitim Merkezi programının tanıtımına ilişkin yapılması gerekenler ele alınıp, değerlendirildi. Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması kapsamında yapılan çalışmalar ile bu kapsamda yaz döneminde yapılacak çalışmaların da görüşüldüğü toplantı, şube müdürleri tarafından birimleri ile ilgili eğitim öğretim yılının son haftasında ve yaz dönemi sürecinde yapılması planlanan iş ve işlemlere ilişkin bilgilendirmelerin yapılmasının ardından toplantı sona erdi. Toplantıda dilek ve temenniler de alındı.

İlçe Millî Eğitim Müdürü İlhan Saz, 2021/2022 eğitim öğretim yılı sonunun tüm yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olması temennisinde bulunarak teşekkür etti.