2011-2012 yılı SBS (Seviye Belirleme Sınavı) 8. sınıflarda 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer alan Keşan Final Dergisi Dershanesi öğrencisi Burak Can Havale’ye, Keşan Final Dergisi Dershanesi tarafından tablet hediye edildi.

Keşan Final Dergisi Dershanesi’nde gerçekleştirilen ve saat 16.00 sıralarında başlayan ödül törenine, babası Hasan Havale ile gelen Burak Can Havale, tabletini, Dershane Kurucu Temsilcisi Mustafa Bezbaş’ın elinden aldı. Bezbaş, yaptığı açıklamada şöyle dedi: Burak Can Havale, geçen yıl 8. sınıflarda Türkiye birincisi olmuştu. Biz de Keşan Final Dergisi Dershanesi olarak kendisini tabletle ödüllendireceğimizi söylemiştik. Bugün bu sözümüzü tutarak kendisine tabletini hediye ettik. Keşan’ı en iyi şekilde temsil eden Burak Can Havale’yi tebrik ediyorum. Kendisi sayesinde Keşan Final Dergisi Dershanesi’nin başarısı Türkiye genelinde tescillendi ve hem dershanemizin hem de Keşan’ın tanıtımı yapıldı. Burak’ın Annesi Seda Hanım, bir işi olduğu için ödül törenimize katılamadı ama babası Hasan Bey aramızda. Kendilerine böyle bir evlat yetiştirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Burak Can Havale, üniversiteye de bizimle hazırlanacak. Yine bizim öğrencimiz olacak. Hepimize hayırlı olsun.”

Hasan ve Burak Can Havale de hediye tabletten dolayı Keşan Final Dergisi Dershanesi’ne ve Mustafa Bezbaş’a teşekkür etti

.