Keşan Final Dershanesi Kurucusu Mustafa Bezbaş, öğrencilerin bilgilerini daha iyi kontrol edebilmek için “Ödev Kontrolü Sistemi”ne geçildiğini söyledi.

Mustafa Bezbaş yaptığı açıklamada, yaklaşık bir aydır ödev kontrolü yaptıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Artık bilginin yerini ilgi aldı. Özel eğitim kurumları, sadece bilgi veren kurumlar olarak algılanırdı. Artık öğrencilerin artılarını, eksilerini, kısacası onların ne yaptıklarını takip etmek için ödev kontrolüne geçtik. Öğrencilerimize ödev veriyoruz ve bunların kontrolünü yapıyoruz. Ödevlerini yapmayanları ailelerine bildiriyoruz ve onların sorumluluk almalarını sağlıyoruz. Onlar da bu sorumluluk bilinciyle ödevlerini yapıyorlar.”  

Şu ana kadar sistemden memnun olduklarını belirten Bezbaş, yaklaşan LYS’ye öğrencileri hazırlamak için tam kadro çalıştıklarını ve öğrencilerin başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

ÖSS Koordinatörü Timur Eruzun, Rehberlik Servisi Sorumlusu Sercan Bezbaş ve Rehberlik Koordinatörü Duygu Oğuz “Ödev Kontrol Sistemi”nin öğrencilerin başarıları açısından çok önemli olduğunu belirterek, verilen ödevlerin yapılıp yapılmadığını büyük titizlikle kontrol ettiklerini söyledi.