Keşan Hersekzade Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Keşan Süleyman Paşa İmam Hatip Ortaokulu tarafından, “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle düzenlenen program, dün gerçekleştirildi.

Ahmet Yenice Ortaokulu Sevim Yenice Kültür Merkezi’nde saat 15.002de başlayan programa, Keşan Cumhuriyet Başsavcısı Tamer Ünüvar, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Altın, Keşan İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri, Keşan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ergün Kurtar, Keşan Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Nurettin Alparslan, Keşan İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Vekili Nergis Karaağaçlı, AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Adnan Vural, bazı siyasi partilerin temsilcileri, bazı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.






ARSLAN: İNANÇ VE SAMİMİYETLE BİRÇOK BAŞARIYA İMZA ATTIK

 

Keşan Hersekzade Anadolu İmam Hatip Lisesi 10-B sınıfı öğrencisi Eda Akbulut’un sunuculuğunu yaptığı program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmak üzere kürsüye Keşan Hersekzade Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Salahattin Arslan geldi. 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı’nda kurulan Keşan Hersekzade Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin öğretmen ve öğrencileri ile birlikte kısa süre içerisinde inanç ve samimiyetle birçok başarılara imza attığını bildiren Arslan, Müslüman’a karşı samimi, içten ve gönülden davranması, sağlıklı ve manevi bakımdan güçlü bir toplum olmanın göstergesidir. Bu konuda rehberimiz, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’dir. Bizler tüm bu samimiyetimizle bu kutlu günde, insanlığa her konuda rehberlik eden, alemlere rahmet, Efendimizi anmak için buradayız.” dedi.

Yaklaşık iki saat kadar süren program, Kur’an-ı Kerim okunması, iki okul öğrencileri tarafından oluşturulan ilahi korolarının ilahi okuması ve şiir dinletilerinin sunulması ile sona erdi.