Keşan Rasim Ergene Ortaokulu’nun bu yıl yapılacak SBS (Seviye Belirleme Sınavı)’na girecek 80 öğrencisine okul aile birliği ve idaresi tarafından dün Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde moral ve motivasyon kahvaltısı verildi.

Saat 08.30’da başlayan kahvaltı programına Kaymakam Bekir Dınkırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, okul yönetimi, öğretmenler ve veliler katıldı.


DINKIRCI: ÖĞRENCİLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Kaymakam Bekir Dınkırcı kahvaltı öncesi yaptığı konuşmada özellikle içinde bulunulan şu günlerde rehberlik hizmetlerine daha çok ağırlık verilmesinin önemine değinerek şunları söyledi: ”Velilerimi çocukları için bu süreci iyi değerlendirmeli. Rehberlik hizmeti verirken bu sınavın dünyanın sonu olmadığı, bundan ötesinin de olduğu belirtilmeli. ÇocuklarımızIN bu zamana kadar yapmış oldukları çalışmaları son bir kez daha gözden geçirip, küçük bir ivmelenme ile sınava rahat ve endişesiz bir şekilde girebilmesi son derece önemli.  İlçemiz genelinde SBS’ye girecek olan 800 öğrencimize güveniyoruz.  Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır.

Kaymakam Dınkırcı, kahvaltının düzenlenmesinde ve farklı bir doğal ortam oluşturulmasında emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, okul idarecilerine, okul aile birliği üyelerine ve velilere teşekkür etti.