Keşan Amerikan Kültür Eğitim Merkezi yetkilileri, amaçlarının en kaliteli eğitim hizmetini vermek olduğunu belirterek, bu konuda gereken tüm yetki belgelerine sahip olduklarını vurguladı.

Keşan Amerikan Kültür Eğitim Merkezi yetkilileri, Keşan’da ihtiyaç dâhilinde yeni bir yer daha açtıklarını ifade ederek, “Demirciler Caddesi’ndeki binamızda Amerikan Kültür Eğitim Merkezi olarak TEOG, KPSS, LYS, LGS, DGS vb tüm sınavlara yönelik eğitim veriyoruz. Daha önce Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulları ya da Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları olarak faaliyet yaptığımız binada Keşan’da ihtiyaç olan yabancı dil eğitimi eksiliğini tamamladığımıza inanıyoruz. Bu alanda da hizmetlerimiz aynen devam ediyor. Bunu yaparken de dershanelerin dönüşüm süreci vb olaylardan sonra TEOG ve diğer sınavlara yönelik mevcut öğrencilerimizin mağdur olmaması adına ikinci bir binanın ihtiyacını hissettiğimiz için velilerimizin talebi gereği, biz burayı faaliyet alanımıza koyduk. Yabancı dil okullarımızda vermiş olduğumuz İngilizce sertifikalarımızı, merkezimizde de vermekteyiz. Zaten Amerikan Kültür Eğitim Merkezi ve Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları, aynı aile içerisinde, aynı ailenin iki öz kardeşi gibi. Sonuçta bizim şirketimize bağlı Trakya Bölgesi’nde 4 ayrı yerde şubemiz bulunmakta. Bunlar farklı il ve ilçelerde de olsa da aynı ailenin 4 öz evladı olarak faaliyet göstermekteler.” dedi.

KURUMUMUZUN HER TÜRLÜ YASAL İZİNLERİ MEVCUT

Hedeflerinin Keşan’da eğitim anlamında bir sinerji yaratmak olduğuna işaret eden yetkililer, şunları söyledi: “Buradaki kurumumuzun her türlü yasal izinleri mevcuttur. Kurumla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımız hizmet binalarımıza gelerek bilgi alabilirler. Kesinlikle, ruhsatsız, izinsiz, onaysız bir durum söz konusu değildir. 4 şubemizde de yasal izinler, gerekli ruhsatlar alınmıştır. Bunu da halkımızın bilgisine itinayla duyurmak istiyoruz. Kamuoyunda maalesef bilgi kirliliği çok dolaşmakta. Kimin ne yaptığıyla biz ilgilenmiyoruz. Bizim işimiz eğitim vermek. Bu sektörde 20 yıldır faaliyet gösteren birisiyim. Tüm bilgi birikimimizi Keşan’daki vatandaşlarımıza aktarmak istiyoruz.”