Avrupa Birliği Öykü Yarışması’na katılan Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Şeyma Nur Kılıç "Gönül Köprüsü" adlı öyküsü ile il birincisi oldu.

Avrupa Birliği Bilgi Merkezi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile lise dokuzuncu ve onuncu sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmada bu yılki tema, "Farklılıklar İçinde Birlik" olarak belirlendi.

Danışman öğretmeni Eylem Şahin rehberliğinde yarışmaya katılan Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Şeyma Nur Kılıç Edirne’de birinci oldu.Yarışmanın Türkiye finali 11-14 Haziran 2013'de Eskişehir'de yapılacak. Şeyma Nur Kılıç ve Rehber öğretmeni Eylem Şahin finalde yarışmak için Eskişehir’e hareket etti.

Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Osman Başak, “AB Öykü Yarışması, genç öğrencilerin ‘Farklılıklar İçinde Birlik’ konusunun Türkiye ve Avrupa Birliğine üyelik sürecindeki önemini düşünmelerine teşvik etmek amacıyla düzenlenmiştir. Başarı hedefe yürümektir.” diyerek öğrenci ve öğretmenini tebrik etti ve Eskişehir'deki yarışmada başarılar diledi.