Keşan Final Dergisi Dershaneleri işbirliğiyle yürütülen “7 Günde Matematik” programı aynı zamanda Türkiye’de ilk olma özelliği de taşıyor. Yarıyıl tatilinin 2. haftası Keşan Final Dershanesi’nde başlayacak olan programla ilgili konuşan Matematikçi - Yazar Mehmet Karayiğit, daha önce böyle bir programın sadece kendisi tarafından uygulandığını belirterek şunları söyledi:

“Matematik’te Kur Sistemi 3 aşamalı bir sistem. 1. kur öğretmeye, 2. kur öğrettiklerimizi geliştirmeye,3. kur ise pratikleştirmeye dayalıdır. Bu program, sadece 3. kur uygulanarak 7 günde YGS Matematik konularını öğretmeye dayalıdır.

Matematik’te 30 soru üzerinden 0-20 arası net yapan bütün öğrencilere %100 başarı garantisi veriliyor ve artı 10 net yaptırmaya dayalı bir program. Şu ana kadar İstanbul’da 35 farklı kurumda uygulanarak %100’e yakın başarı sağlandı ve ispatlandı.”

Dersleri sadece kendisinin ve yetiştirdiği ekibin anlattığını ve anlattıktan sonra öğrencileri başka bir sınıfa alıp verdikleri soruları ekibiyle birlikte çözdürmeye çalıştıklarını belirten Matematikçi - Yazar Karayiğit, “Öğrenciler çözemediği soruları ekibimdeki hocalara sorarak konuları daha iyi anlıyorlar ve başarı noktasını daha iyi yakalıyorlar. Vereceğimiz 4 kaynakla günlük 200-250 soru olmak üzere bir haftada toplam 1800 soru çözülüyor.” şeklinde bilgiler vererek Final Dershaneleriyle birlikte çalışmayı sürdürdüğünü vurguladı.

Bu çalışmayı belli bir ücret karşılığı yaptıklarını belirten Matematikçi - Yazar Mehmet Karayiğit, yarıyıl tatilinin 2. haftasında Keşan Final Dershanesinde uygulayacaklarını söyledi. Bu programa YGS-KPSS-DGS ve ALES sınavlarına hazırlanan bütün adaylar katılabilecekler.