Keşan Final Dergisi Dershanesi Kurucusu Mustafa Bezbaş ve ADEN Eğitim Kurumları Sahibi Sadık Baş 27 Nisan 2015 Pazartesi (bugün) ADEN Koleji’nde düzenlenecek törenle eğitim sektöründe yeni bir ortaklığa imza atacak. Saat 14.00’te başlayacak imza törenine velileri ve sevenlerini davet eden Mustafa Bezbaş ile Sadık Baş, “Keşan’da güzel şeyler oluyor!” başlıklı bir yazılı açıklama yaptı. Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:             

“Keşan’da güzel şeyler oluyor!

İyi eğitimin savaşçı markası BEZ-BAŞ okulculukta ADEN’le Keşan’da yola çıkıyor.

18 yıldır Keşan’da Dershanescilikte başarılarımızla Keşan’ı tüm Türkiye’ye tanıttık. Dershane-cilik sektörünün uzak ara lideri olduk.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı geleceğe hazırlarken hep en iyi kadroyu kurduk. En iyi yayınlarla çalıştık. Keşan hep yanımızdaydı.

Şimdi de Okulculukta ADEN Koleji’yle güçlerimizi birleştiriyoruz. Keşan’ın ilk Özel Okulu ADEN, Okulculukta edindiği tecrübeyi bize, biz de Dershanecilikte edindiğimiz tecrübeyi ADEN’e aktaracağız. İyi eğitimin lideri savaşçı BEZ-BAŞ sizler için Keşan’da doğuyor.

Doğduğumuz, doyduğumuz, hayallerimizi gerçeğe dönüştürdüğümüz Keşan’ımıza değer katmak için yola çıkıyoruz.

 27 Nisan 2015 Pazartesi (bugün) saat 14.00'te ADEN Koleji’nde imza törenimiz yapılacaktır. Tüm dostlarımızı ve velilerimizi imza törenimize bekleriz.”