Dün yapılan 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Müdürler Kurulu Toplantısında, 2014 yılı içerisinde yapılacak olan faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

BİLİŞİM VE SANAT ŞENLİĞİ DE ELE ALINDI

Saat 10.30 sıralarında, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel başkanlığında başlayan toplantıya; Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu’nu oluşturan okul müdürleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı’nın 1. dönemi değerlendirildi. 2. dönemin öğretmen durumunun görüşülmesiyle devam eden toplantıda; 2014 Eğitim Yılı Toplam Kalite Yönetimi (Yerel Projeler, TÜBİTAK, Bu Benim Eserim, müdürlük bünyesindeki projeler ve sosyal projeler) hakkında bilgiler verilirken, 2. dönemde yapılacak Bilişim ve Sanat Şenliği görüşüldü.

TÖRENLER VE ANMA PROGRAMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

2014 yılı içerisinde gerçekleştirilecek; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü gibi resmi bayramlar ve törenlerde yapılacak programların görüşüldüğü toplantı; TEOG, YGS ve LYS gibi sınavlar, yatırım ve onlarımlar hakkında bilgilerin verilmesi, resmi yazışmaların kuralları ve zümre toplantıları konularında görüş alışverişinde bulunulduktan sonra sona erdi.