BÜLENT SAYLAM

Keşanlı öğrencilere destek için https://spotlighter.app/ uygulanmasından halk oylamasına katılıp oy kullanılması çağrısında bulundu.

Bu yıl 24.’sü düzenlenen liseler arası müzik yarışmasında 13 Mayıs 2022 Cuma gününden itibaren spotlighter uygulamasında beğenilen performanslar için oy kullanılmaya başlandı. Yarışma, grup, bireysel kız solist, bireysel erkek solist, beste ve bireysel enstrüman kategorilerinden oluşuyor. Değerlendirme jüri ve halk oylamasıyla yapılacak. Değerlendirme kriterleri ile ilgili detaylara liselerasasımüzikyarismasi.com adresinden ulaşılabiliyor.

4 ESERLE KATILDILAR

Yarışmada Keşan’dan iki okul yer alıyor. Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi müzik topluluğu öğrencileri yarışmaya grup kategorisinde, Barış Manço’nun “Gibi gibi” şarkısıyla katılıyor. Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi müzik topluluğu öğrencileri yarışmaya bireysel erkek solist kategorisinde Übeyt Seslerin yorumuyla “ah bir ataş ver, sil baştan ve yalancı yarim” adlı eserlerle, beste kategorisinde ise Ahmetcan Çinku “sigara dumanı” adlı çalışmasıyla katılıyor. Yarışma için ayrıntılı bilgi edinmek için şu linkleri ziyaret edileceği bildirildi:  https://liselerarasimuzikyarismasi.com/ instagram: https://www.instagram.com/lmyturkiye/ Dijital iletişim sponsoru & Spotlighter: https://spotlighter.app/