Feride ve Mehmet Çuhacı Lisesi’nin Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne dönüşmesinin ardından okula bu yıl 22 öğrencinin başvurduğu öğrenildi.

Genel liselerin Anadolu ve Meslek liselerine dönüşmesi kapsamında bu yıl itibariyle Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne dönen Feride ve Mehmet Çuhacı Lisesi’nde dün kurulan komisyon tarafından okulu kazanan öğrencilere yönelik sözlü mülakat yapıldı.

Bugün de sürecek olan mülakatlarda, okulu toplamda 22 kişinin kazandığı belirtildi. Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü’nü 2’si kız 6’sı erkek toplam 8 öğrencinin kazandığı, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Bölümü’nü ise 1’i kız, 13’ü erkek toplam 14 öğrencinin kazandığı bildirildi.

Okulun açılışının 1. Tercih Dönemine yetişmediğinden dolayı sadece 2. Tercihler’de seçildiğini belirten okul yetkilileri, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ni 22 öğrencinin kazandığını söyledi.

Kesin kayıtların 19 Eylül itibariyle belli olacağı belirtilen okulun yeni gelecek olan 22 öğrenciyle birlikte toplam mevcudunun 323 olacağı ifade edildi.

Mülakatların son gününde kayıt yaptıracak olan öğrencilerin, sınav sonuç, yerleştirme sonuç belgeleri, nüfus cüzdan fotokopisi ve velileriyle birlikte saat 09.00-17.00 arasında okula başvurması gerektiği belirtildi.