Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Mükerrem Özercan, dün yaptığı açıklamada; uygulama anaokuluna başvuruların devam ettiğini kaydetti.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulama Anaokulu’na başvuruların 1 Haziran 2013 tarihinde başladığını hatırlatarak sözlerine başlayan Özercan, “Amacımız; Türk Milli Eğitimi’nin ve okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak, doğaya, insanlara, çevreye, etik değerlere önem veren, sorumluluk alabilen, kendine güvenen örnek çocuklar yetiştirmektir. Ayrıca, çocukların öz bakım becerilerini ve yeteneklerini geliştirmeyi, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlamayı da amaçlıyoruz.

Bu çerçevede; 9-13 Eylül 2013 tarihleri arasında öğrencilerin uyum programları başlayacak. Ve 16 Eylül 2013 tarihi itibariyle, öğretim vermeye devam edilecek.”

Anaokuluna 25 öğrenci alımı yapılacağının altını çizen Mükerrem Özercan, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu sayının üzerinde bir öğrenci alımı yapmamız mümkün değil. Öğrenim devam ederken de 25 kişilik kontenjanda açık olması durumunda öğrenci alımı yapabiliyoruz. Öğrencilerimize, öğretim boyunca haftada 2 saat olmak üzere İngilizce dersi de veriyoruz.”