Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, 2014 LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı)’de % 80, 2015 LYS’de % 88 olan yerleştirme oranını 2016 LYS’de de % 88 ile devam ettirdi.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinin birçok öğrencisi 4 yıllık Lisans programlarından tıp, diş hekimliği, eczacılık, mühendislik gibi üst düzey alanlara yerleşti.

Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Safiye Tekin, büyük bir sevinç, mutluluk ve gurur duyduklarını ifade ederek okul idaresini, öğretmenlerini, veli ve öğrencilerini kutladı.

Tekin, elde edilen başarıda Okul Müdürü Osman Başak önderliğindeki idareci, öğretmen, öğrenci,  veli işbirliğinin payının çok büyük olduğunu, gelecek yıllarda bu başarıların artarak devam edeceğini kaydederek, “Öğrencilerimizin küreselleşen dünyada  dünya gençleri ile rekabet edebilen, yarışan ve onlardan daima en iyisini ve en güzelini insanlığa sunabilen bir insan olarak yetişmeleri en büyük idealimizdir. Türkiye 3800.’sü olan Berk Özkan’ı tebrik ederken, tüm öğrencilerimizin başarılarını kutluyorum.” dedi.

Ayrıca Beğendik Belediye Başkanı Nuran Uslu da Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Öğrenci, Yönetici ve öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamlı olmasını diledi.