Trakya Üniversitesi (TÜ) Keşan Meslek Yüksekokulu (MYO)’nun 2012-2013 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 31 Mayıs 2013 Cuma günü okul bahçesinde yapılacak ve saat 18.00’de başlayacak.

Keşan MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kök, konuyla ilgili olarak dün gazetemize yaptığı açıklamada, bu yıl 3’ü gece eğitimi olmak üzere 9 programda toplam 280 öğrenci mezun edeceklerini belirterek, “Türkiye’de meslek edindirmeye yönelik gençler yetiştirdiğimiz ve öğrencilerimizin mezuniyetlerinden dolayı gururluyuz” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZ, ÜLKEMİZE EKONOMİK ANLAMDA FAYDA SAĞLAYACAKLAR

Keşan Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrencilerin yetiştirilmesinde gösterdikleri başarı için okul idaresine ve öğretim görevlilerine çok teşekkür ettiğini ifade eden Kök,Temennim bu yıl mezun edeceğimiz öğrencilerimizin de ülkemize ekonomik anlamda fayda ve katkı sağlamasıdır. Gençlerimiz meslek sahibi oldukları takdirde aynı zamanda üretim modellerinde de fikri katkı sağlayacaklardır, bundan eminiz ve hedefimiz bu” diye konuştu.

KEŞAN, ÜNİVERSİTE KENTİ OLABİLİR

Açıklamasını, öğrencileri misafir ettikleri ve onlara gerektiği kadar sahip çıktıkları için Keşanlılara teşekkür ederek sürdüren Kök, şöyle konuştu: “Bu öğrencilerimizi göndereceğiz ama önümüzdeki ekim ayında yine yeni misafirlerimiz gelecek. Keşanlılardan onları da yine aynı hassasiyetle ağırlamalarını bekliyoruz.”  Öğrencilerin öğretim gördükleri yerlerin gönül elçileri olduğunu da belirten Kök, “Biz burada onları ne kadar iyi ağırlarsak onlar gittikleri yerlerde bizim gönül elçilerimiz olduklarını unutmayalım. Üniversite eğitimi alacak bir gencin Keşan’ı tercih etmesi için ilçemizin bir öğrenci kenti olduğu bilincini gerekirse tüm ülke genelinde yaymalıyız. Halkımızın bu yönde daha da bilinçlenmesi ve öğrenciye sahip çıkmasıyla Keşan gerçekten bir üniversite kenti ve bir üniversite şehri olur. Bu Keşan’ın hem ekonomik hem de kültürel anlamda daha da zenginleşmesini olumlu yönde etkiler.” 

Kök, açıklamasının sonunda tüm Keşan halkını da 31 Mayıs Cuma günü yapılacak ve saat 18.00’de başlayacak olan mezuniyet törenine davet etti.