Feryaz Yüksel’in Edirne’ye Eğitim Uzmanı olarak atanmasının ardından 25 Mart 2014 tarihinde geçici görevle Keşan Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Altın, önceki gün görevden alınarak yerine Keşan Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Aras atandı.

ARAS DA VEKALETEN ATANDI

5 yıllık görev süresi sonrasında, Eğitim Uzmanı olarak Edirne’ye atanan Feryaz Yüksel’in yerine,  Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne geçici görevlendirme ile atanan Dr. Ali İhsan Çuhacı İlkokulu Müdürü Ahmet Altın, geçtiğimiz Salı günü beklenmedik bir şekilde görevden alındı. Altın’ın görevden alınmasının hemen ardından, uzun bir süredir Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten ve zaman zaman müdürlük görevini yürütenlerin izne ayrılması nedeniyle Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekalet eden Murat Aras da vekaleten Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürülüğüne atandı.

ALTIN, ESKİ GÖREVİNE DÖNDÜ

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne geçtiğimiz Salı günü öğleden sonra atandığını öğrenilen Murat Aras, aynı gün bu görevine başlarken, Ahmet Altın’ın da bir önceki görev yeri olan Dr. Ali İhsan Çuhacı İlkokulu Müdürü olarak görevine başladığı öğrenildi.

ATAMA SALI GÜNÜ YAPILDI 

Aras, yeni görevi ile dün gerçekleştirilen Keşan SYDV’nin (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) haftalık olağan toplantısına da katıldı. Atama ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Murat Aras, asaleten atama yapılana kadar Keşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak atandığını doğrularken, atamanın kendisine geçtiğimiz Salı günü tebliğ edildiğini bildirerek, çocuklarımıza en iyi eğitim imkanını vermek için görevini sürdüreceğini ifade etti.