HABER MERKEZİ

Uzun yıllardan beri Keşan’da iki zamanlı motorların satışı ve tamiriyle uğraşan Ümit Uslu, öğrencilere tecrübelerinden faydalandırdı. Dün, okulun çok amaçlı salonunda, yardımcı ustası Selahattin Topalak ile birlikte öğrencilerle bir araya gelen Uslu, saat 13.30 sıralarında başlayan eğitimde ilk önce iki zamanlı motorun parçalarını tanıttı. Uslu, iki zamanlı motorlarla ilgili tecrübesini paylaştığı öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Eğitimi, okul Müdür Yardımcısı Dr. Özcan Çatınkaya ve otomotiv bölümünün öğretim görevlileri Şerafettin Çetin, Ömer Faruk Sel ile Yılmaz Nazlıgül de izledi.

Ümit Uslu, öğrencilere, eğitimlerinde yardımcı olmak için her zaman destek vermeye hazır olduklarının belirterek, “Öğrencilerimize okul saatleri dışında işyerimizde uygulamalı olarak da eğitim vermeyi düşünüyoruz. Mesleğimizin geleceği için eğitimli elemanların yetişmesi şart. Öğrenciler, öğrenim görürken de motoru yakından tanımaları ve motora çalışan bir usta gibi dokunmaları gerekiyor. Bu nedenle bizler de elimizden gelen desteği vermeliyiz.” dedi.

Derslerde işlenen motor konusunun öğrencilere daha iyi anlatılması için yapılan uygulama eğitimine, Keşanlı esnafın herhangi bir karşılık beklemeden destek vermesi de okul yönetimi tarafından taktirle karşılandı.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ