MEHMET AYTAÇ

Dün Keşan Final Anadolu Lisesi Kurucu Ortağı Bircan Kenar Bezbaş ve Rehber Öğretmeni Duygu Üstünel Oğuz ile birlikte Edirne Çocuk Esirgeme Kurumu’nu ziyaret eden Mustafa Bezbaş, çocuklara çok iyi bakıldığını ve her türlü ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını söyledi.

Çocuklarla bir süre vakit geçiren Bezbaş; “Öğrencilerimizin ve Keşan esnafının hediyelerini çocuklara yeni yıl hediyesi olarak ilettik. Değişik duygular yaşadığımız bu kurumdan huzurla ve mutlu ayrılıyoruz. Hediyelerimizi kurumda kalan öğrencilerin tamamına yetecek şekilde hazırladık. Şimdiden kendilerine mutlu yıllar diliyoruz” dedi.

Bezbaş, Keşan Final Anadolu Lisesi ve Aden Koleji öğrencilerinin yanı sıra, Ayci Ayakkabı ve Butik, ayakkabıcı esnafı Süleyman Halil, Murat Kundura, Yavuz Bebe, Ayhan Spor Giyim, Nokta Butik, By Coton, Parantez Giyim, Coşar Giyim, Coşkun Gümüş, Gülsevinç Gizlen, Bircan Kenar Bezbaş, Mükerrem Gümülcineli, Zehra Gümülcineli, Duygu Üstünel Oğuz, Esra Endirçe, Mehmet Gümülcineli, Selçuk Ayaz, Gökçe Tınmaz, Güzin Cinay, Suzan Calinet, Alkan Kuyumculuk, Muhammet Ongun Kuaför, Yasin Korkmaz ile hediye getiren velilere, dostlarına ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.