Keşan Final Dergisi Kurucu Temsilci Vekili Mustafa Bezbaş, Muhasebe Müdürü Bircan Bezbaş, ÖSS Şubesi Müdürü Sercan Bezbaş ve Rehber Öğretmen Duygu Oğuz, ÖSS sonuçlarını Medya Keşan Gazetesine değerlendirdi.

Mustafa Bezbaş, Keşan Final Dergisi Dershanesi’nin bu yıl da önemli başarılar elde ettiğini belirterek, öğrencilerinin hayal ettikleri yerlere yerleştiklerini söyledi. Dershane yetkilileri şu görüşleri dile getirdiler:

DUYGU OĞUZ: ÇOK BAŞARILI SONUÇLAR ELDE ETTİK


“ÖSS sonuçları önceki akşam açıklandı. Biz de dünden itibaren sonuçları almaya başladık. Bütün öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşamadık, ancak öğrendiklerimiz açısından çok başarılı sonuçlar elde ettik. Birçok öğrencimiz istedikleri yerlere yerleşebildi. Bu yüzden biz de onlarla birlikte çok mutluyuz. Bundan sonra ek yerleştirmeler de olacak. Bu konudaki bilgileri de öğrencilerimiz bizden alabilirler. Ayrıca yurtlarla ilgili bilgiler de vereceğiz ancak şu anda yerleştirmelerle ilgili çalışma başlattık. Öğrencilerimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız.” 

SERCAN BEZBAŞ: BİZİMLE BİRLİKTE ÇALIŞAN ÖĞRENCİLER EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALDI


“Bir yıl boyunca, haftanın yedi günü sabah 9.00 akşam 20.00 saatleri arasında çalıştık. Bizimle birlikte çalışan öğrenciler de bu emeğin karşılığını aldı. ÖSYM, ÖSS sonuçlarını yine bir sürpriz yaparak gece açıkladı. Biz elde edebildiğimiz sonuçlarla değerlendirme yapıyoruz. Çalışan, emek sarf eden öğrencilerimiz çalışmalarının karşılığını aldılar. Biz de çok memnunuz. Bu sonuçlarla yerleşemeyen öğrencilerimizle ilgili olarak mezun kayıtlarımız başlayacak. Bu öğrencilerimiz de canlarını sıkmasın. Bir yıllık süreyi kayıp olarak görmesinler. Bundan sonraki süreçte yapmaları gereken ise daha fazla çalışmaktır.”

BİRCAN BEZBAŞ: ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILI OLMASI BİZİ DE MUTLU EDİYOR



“Sınav sonuçlarımız çok güzel. Bu nedenle çok mutluyuz. Elimizden geleni yaptık ve mutlu sonuçlara ulaştık. Öğrencilerimizin başarılı olması bizi de mutlu ediyor.” 

MUSTAFA BEZBAŞ: ÖĞRENCİLERİMİZ SEVDİKLERİ MESLEKLERİ YAPACAKLAR

“Sonuçların bu şekilde açıklanması insanlar üzerinde stresi azaltıyor. ÖSYM’yi kutlamak gerekir, çok hızlı hareket ettiler. İnşallah sonuçlarda bir hata çıkmaz. Bazen aceleyle olan işler sıkıntı çıkartabiliyor. Ben çıkmayacağını düşünüyorum, çünkü artık teknoloji de çok gelişti. Bizim için beklenen sonuç gerçekleşti. Öğrencilerimiz LYS’de çok başarılı olmuşlardır. Bunun öğrencilerin yerleştirmesine de yansıdığını görüyoruz. Önemli olan öğrencilerin bir yerlere yerleşebilmesidir. Biz de bu mutluluğu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz hayal ettikleri yerlere yerleştiler. Sevdikleri meslekleri yapacaklar. Bundan sonraki hayatlarında onlara başarılar diliyorum. Final Dergisi Dershanesi bu yıl yine önemli başarılar elde etti. Tıp fakültesi kazanan 3 arkadaşımız var. Eczacılık fakültesi ve çeşitli mühendislik fakültelerini kazanan arkadaşlarımız var. Yüzlerce öğrenciyi hayallerine kavuşturduk. Ben kendilerine ve Keşan’a hayırlı olmasını diliyorum. Darısı önümüzdeki yıl sınava girecek öğrencilerin başına. İnşallah her şey bütün öğrencilerimiz için güzel olsun.”