Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün TOKİ Konutları’nda bulunan TOKİ Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nu ziyaret edip okul Müdürü İsmail Taşdelen ile görüş alışverişinde bulundu.

ÖZCAN: HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM

Taşdelen ile inşaat şantiyesinde bir araya gelen Özcan, Keşan’a kazandırılan bu okula belediye olarak yapabileceklerini konuşmak üzere ziyarete geldiğini belirterek şöyle konuştu: “Bizler de imkanlarımız ölçüsünde Keşan’a kazandırılan bu eğitim yuvası için yapabileceklerimiz konusunda sayın müdürümüzü ziyaret ettik. Burada yol çalışması yapılacak. İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz ile Fen İşleri Müdürlüğümüz bu konuda üzerlerine düşen görevleri yerine getirecekler. Okulumuzun ilçemize ve bu bölgeye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

BELEDİYE ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRECEK

Taşdelen de Özcan’a teşekkür ederek, “Sayın başkanımız her zaman eğitim kurumlarına gereken desteği vermeye çalışmaktadır. Bugün de bu ziyarette okulumuz ve çevresi için neler yapabileceği konularını kendisiyle görüşüyoruz. Belediyemiz, üzerine düşen görevi yerine getirecek, bu nedenle ben Sayın Başkanımıza ve nezdinde belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum.”  dedi.

Özcan, ziyaret sırasında, İmar ve Şehircilik Müdürü Sebehattin Eren’i ve Fen İşleri Müdürü Cem Bozkurt’u okula çağırarak yapılması gereken çalışmalar hakkında bizzat talimat verdi.