2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sona ermesi nedeniyle, dün Özel ADEN Okulları’nda da karne töreni düzenlendi.

Saat 11.00’de, okul bahçesinde başlayan karne törenine, Özel ADEN Okulları Kurucu Ortağı Mustafa Bezbaş, Özel ADEN Okulları Genel Müdürü Ahmet Altın, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende bir konuşma yapan Ahmet Altın, 28 Eylül 2015 tarihinde atılan ilk adımın dün itibariyle tamamlandığını ifade etti.

Altın, “Bu geçen zaman içerisinde öncelikle siz sevili öğrencilerimizi Türk milli eğitiminin hedefleri doğrultusunda, ilköğretimin amaçları doğrultusunda, öncelikle Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını benimseyen, onları kabullenen, onları hayat felsefesi edinen, vatanını, milletini, bayrağını seven insanlar olarak yetiştirmek öncelikli hedefimiz olmuştur. Eğitimde gösterdiğimiz başarı açık olarak ortadadır. Şu anda bütün sınavlarda, matematik dalında 20 soruda başarı oranımız 16.5 net. Öğretmenlerimizin gayretli çalışmaları, siz öğrencilerimizin öğretmenlerinizin verdiği hazırlık çalışmalarını çok iyi takip ederek bu başarıyı yakaladınız. Sizleri, canı gönülden tebrik ediyorum. Bazı öğrencilerimiz bir üst sınıfa geçerken, bazı öğrencilerimizde sınavlarda başarılı olarak başka okullara gidecekler. Tüm başarılar sizlerin olsun. Sizlere sağlık ve mutluluk diliyorum. Ancak şunu unutmayınız, hiçbir başarı tesadüf değildir. Tüm başarılar çalışarak elde edilir. Yüce Önderimiz Atatürk’ün ifade ettiği gibi, ‘başarı benim diyebilenindir’ Hepinize iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Daha sonra ise sosyal ve sportif faaliyetlerde başarılı olan ve madalya olan öğrenciler kutlandı. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle son buldu.