HABER MERKEZİ

Yenkülder ile daima güzel ilşkiler içinde olan Trakya Doğa ve Kültür Derneği yöneticileri başkan Ahmet Akgün dernek üyeleri Birol Balkan ve Sefer Kılıç dernek tarafından alınmak üzere Yenimuhacir İlköğretim Okulunun bazı ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için nakdi yardımda bulundular. Yenimuhacir İlköğretim Okulu Müdürü Seçkin Onur Öztürk ile irtibata geçip ihtiyaç listesi belirleyen Yenkülder yönetim kurulu üyesi İdris Baysay alınan bu nakdi yardım ile
fotokopi ve yazıcı için, 3 adet toner, 10 top A4 kağıdı, 6 voleybol, 2 futbol, 1 basketbol topu, Masa tenisi raketi ve topu, Masa tenisi file, 2 adet basketbol filesi, 1 adet dart tahtası, Spor çantası, 2 bocce takımı temin ettiler.

Yenimuhacir İlköğretim Okulu için temin edilen bu yardımların takdiminde Trakya Doğa ve Kültür Derneği adına Yenkülder Başkanı Enver Küçükyaman yönetim kurulu üyesi İdris Baysay, İsmail Akın Yenimuhacırlı siyasi temsilciler ve Yenimuhacir İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Tuncay Göksoy hazır bulundular.

Okul müdürü Seçkin Onur Öztürk, Trakya Doğa ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Akgün’e ve dernek üyelerine bu güzel ve anlamlı yardımda kendi okullarını tercih ettikleri için çok teşekkür ettiklerini ifade etti.

Yenkülder Başkanı Enver Küçükyaman Yenkülder olarak eğitime büyük önem verdiklerini ve daima eğitimin destekçisi olduklarını derneğin bünyesinde bulunan eğitim gönüllüsü arkadaşlar vasıtasıyla üniversitelerin dört yıllık fakültelerinde okuyan 6 öğrenciye her ay eğitim bursu verildiğini ve bu güzel etkinliğin önümüzdeki yıllardan çok daha gelişip Artarak devam edeceğine inandığını ifade etti. Yenkülder Başkanı Enver Küçükyaman Almanya’nın Köln şehrinde kurulan Trakya Doğa ve Kültür Derneğinin Başkanı Ahmet Akgün’e dernek üyeleri Birol Balkan ve Sefer Kılıç’a çok teşekkür ettiklerini Almanya’da bulunan Yenimuhacirli hemşerilerin Trakya Doğa ve Kültür Derneği içerisinde yer alacaklarına inandığını vurguladı. Sayın başkana ve mesai arkadaşlarına bu anlamlı yardımlarından dolayı tekrar teşekkür ederken eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu sözlerine ekledi.