15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri dün de sürdü.

Programı hazırlayan Keşan Feride ve Mehmet Çuhacı Turizm ve Otelcilik Lisesi’nde gerçekleştirilen ve saat 13.30'da başlayan etkinliklerde, yöresel yemeklerin tanıtılması gerçekleştirildi. Yöreye ait satır et, ciğer sarma, mamzana, badem ezmesi, zerde, patlıcan turşusu, tarhana, akıtma ve ciğer tavanın tanıtıldığı etkinliklerde açıklama yapan Okul Müdürü Ercan Kınık, "Bu yıl ilk kez Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi olduk ve bu görev bize verildi. İlk senemizde yöresel yemeklerimizi pişirilmiş haliyle tanımadık ama, önümüzdeki yıllarda burada pratik yaparak tanıtacağız." şeklinde konuştu. Etkinlikler daha sonra okulun halk oyunları ekibinin gösterisi ve Müzik Öğretmeni Ahmet Gürkan Akın ve Ali Payam eşliğinde Türk Halk Müziği konseri ile devam etti.