TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arasında Araştırma Projeleri Yarışmalarında Marmara Bölge Birincisi olan Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine bir ödül de Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu’dan geldi.

Uslu, dün Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi’ni ziyaret ederek desteğini esirgemeyen Okul Müdürü Osman Başak’a, proje çalışmalarında emeği geçen proje öğrencileri Gizem Özkan ve Hazal Dizdaroğlu’na ve danışman öğretmenleri Melda Ernez’e teşekkür etti. Öğrencilere başarılarının devamını dileyen Uslu, proje öğrencilerini ve öğretmenini birer altınla ödüllendirdi. Ayrıca Başkan Nuran Uslu,  TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arasında Araştırma Projeleri Yarışmalarında Marmara Bölge Birinciliği almayı başaran proje hakkında,  Okul Müdürü Osman Başak’tan bilgi aldı.

Başak: ‘’Projeyle önemli bir başarı elde ettik, öğrencilerimi gönülden kutluyorum. Onların gayretli çalışmalarıyla okulumuzu  en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu   ise okul öğretmenlerinin ve öğrencilerinin gayretli ve özverili çalışmalarından duyduğu hayranlığı ifade ederek, proje çalışmalarında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Okulun diğer çalışmalarının de takdire değer olduğunu, çok güzel başarılar yakalayacaklarından emin olduğunu söyleyen Uslu, "Keşanımızı en iyi şekilde temsil etmenizden dolayı çok büyük gurur yaşadım. Yarınlarımızın teminatı olan siz değerli gençlere de bu başarılar yakışıyor. Hepinizi tekrar en içten duygularımla kutluyorum. Bu başarıyı yaşatmanızdan dolayı hepinize müteşekkirim" şeklinde konuştu.