Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi “Kariyer Günleri” kapsamında, dün, Yazar Özgür Sinan, öğrencilerin konuğu oldu.

“Yazarlar Okulda” projesini yürüten Sinan’ın katıldığı program Keşan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi ve saat 13.30’da başladı. Etkinliğe Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, Okul Müdürü Osman Başak ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Felsefe Öğretmeni Nuriye Faytoncu, etkinlik öncesinde gazetecilere yaptığı değerlendirmede, Özgür Sinan’ı Keşan’da konuk etmekten dolayı duyduğu sevinci dile getirdi.

Daha sonra söz alan Osman Başak, etkinliğin amacının, yaratıcı düşünme ve araştırma ruhunu geliştirmek, çağdaş dünyanın düşünsel ve etik problemleri üzerinde düşünmek, okullarda insancıl düşüncenin ve eğitimin geliştirilmesine katkıda bulunmak, ideal bilim olarak matematik ve mantık bilgisi ile akıl bilgisini kazandırmak olduğunu söyledi. Başak, kariyer günü etkinliğinin okula, öğrencilere, faydalı ve ufuk açıcı, fikir geliştirici olmasını diledi. Daha sonra mikrofona gelen Sinan da hem öğrencilere kitapları hakkında bilgi verdi hem de deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.