HABER MERKEZİ

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda verilecek olan kursun açılışı 21 Aralık 2017 saat 18.30’da gerçekleştirildi. Açılışa; Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa İşçimen, Kadir Mutaf ve Yunanca Kursu Eğitmeni Fatma Hasan Çirozlar ile kursiyerler katıldı.

Açılışta ilk olarak konuşan Mustafa İşçimen, şunları söyledi: “Bu yıl Yunanistan ile ilişkilerimizin çok sık olması; hem ticari hem de turizm yönünden, böyle bir faaliyetin yararlı olacağını düşündük. Özellikle esnaf ve oda üyesi arkadaşlarımız için. Bildiğiniz gibi iki program şeklinde yapıyoruz; saat 18.30 – 19.30 arası birinci programımız var, saat 20.00 – 21.00 arası da ikinci programımızı uygulayacağız. Hepimiz için en azından yeni bir ufuk açmak, yeni bir şeyler öğrenmek için büyük bir avantaj sağlıyor. Hepinizin ayağına sağlık diyorum, hoş geldiniz.”

150 KİŞİ BU KURSTAN FAYDALANACAK

İşçimen’in ardından konuşan Kadir Mutaf, kursiyerleri tebrik ederek, “Herkese hoş geldiniz diyorum. Öncelikle kendinizi geliştirmek adına burada olduğunuzdan dolayı ve emeklerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Odamız bünyesinde daha öncesinde de bu tip kurs ve etkinliklerimiz oldu. Faydasını da gördük. Bu sene daha geniş kapsamlı; üye ve üye çalışanlarımızı, sektörde, kamu kurumlarında çalışan yöneticilerimizi kapsayan bir etkinlik planlamayı uygun bulduk. Yaklaşık 150 kişi bu kurstan faydalanacak. Bölgemiz açısından sayısal olarak önemli bir değer, bunun da tabi ticarete, Keşan’ımıza, bölgemize katkı sağlamasını umuyorum. Katılımınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum.” dedi.

ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR

Kursun açılışında son olarak açıklamada bulunan Yunanca Kursu Eğitmeni Fatma Hasan Çirozlar, şu ifadeleri kullandı: “Öğrenmenin yaşı yoktur. Yunanca öğrenmek yakın olduğumuz için de çok önemli. Biz 6 haftalık süre içerisinde günlük konuşmaları öğreneceğiz. Kendimize yetecek şekilde öğreneceğiz inşallah okumayı ve yazmayı.”