HABER MERKEZİ

Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Gümrük İşletme, Uluslararası Ticaret, İşletme Bilgi Yönetimi ile Bankacılık ve Sigortacılık olmak üzere 5 bölümde eğitimin sürdüğünü ifade eden Oğuzhan, YÖK'ün verdiği tüm kontenjanların dolduğunu söyledi. 5 bölümde 70'er kontenjan ayrılan bölümlere kayıt yaptıranlar arasında yabancı uyruklu öğrencilerin de bulunduğunu ifade eden Adil Oğuzhan, "Okulumuza yaklaşık 350 öğrenci yeni kayıt ile geldi. Okulumuza kayıt yaptıran öğrencilerimiz, barınma ihtiyaçlarını da karşılamışlar. Bir kısmı pansiyonda, bir kısmı ev kiralayarak bu ihtiyaçlarını karşılamış. Öğrencilerimizden şuana kadar barınmayla ilgili istek ya da bir şikayet almadık." dedi.

2 BÖLÜM AÇILMAYI BEKLİYOR

Yaklaşık 54 öğrencinin, maddi durumlar nedeniyle, Trakya Üniversitesi'nin yemek yardımından faydalanmak için başvuruda bulunduğunu ve ilgili komisyonun bu konuda karar vereceğini de aktaran Oğuzhan, okulun öğretim üyesi durumuyla ilgili de şunları kaydetti: "Yeni açılan her bölümde öğretim üyeliğine ihtiyaç duyuluyor. Kalitenin en üst düzeyde olması için tabii ki biz de üst düzey öğretim üyesi isteriz. Bizler talepte bulunuyoruz. İnşallah gelecektir. Şu anda öğretim üyesi olmadığı için 2 bölümümüz açılmayı bekliyor. Ancak şuanda o bölümlerden birinin uzmanlığı ile ilgili bir doçentimiz var. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüne 2 öğretim üyesi daha olduğunda bu bölüm eğitim-öğretime açılacaktır."

OKUL DOĞALGAZLA ISINACAK

Adil Oğuzhan, okulun fiziki durumuyla ilgili olarak ise "Okul mantolama işlemi yapılarak çatısı tadilattan geçti. Isınma sorununu çözdük. Böylece hem öğrenciler, hem de öğretim üyelerimiz daha rahat bir ortamda eğitim-öğretime devam edecek. Doğal gaz tesisatı ile ilgili ihale yapıldı. Binadaki eski sistemi de koruduk. Doğal gazda bir sorun olursa, ısınma ihtiyacı kömürden sağlanabilecek." dedi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ