Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ve Keşan, İpsala, Enez üçgenindeki basın kuruluşları işbirliğinde düzenlenen “Reklam Bütçeniz Düşerken İşiniz Artsın” isimli projenin tanıtım ve değerlendirme toplantısı dün yapıldı.

Saat 11.30 sıralarında Keşan TSO Meclis Toplantı Salonu’nda başlayan törene; Keşan TSO Meclis Başkan Yardımcısı Sevtap Engin, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Oda üye işletmelerine yönelik olarak gerçekleştirilecek olan kampanyada, önümüzdeki Ekim ve Kasım aylarında Keşan, İpsala ve Enez’deki gazete, haber siteleri, billboard ve radyo reklamlarında fiyatlara %50 indirim uygulanacak.

 HELVACIOĞLU: ÖNEMLİ OLAN REKLAM VE TANITIM

İmza töreninde konuşan Mustafa Helvacıoğlu, projenin önemini şu sözlerle ifade etti: “Üye işletmelerimizin, mevsim değişikliğinden dolayı, sezon sonu ürünlerini tüketmek için kampanyalar üreterek daha geniş kitlelere ulaşmalarını ve firmalarını, mallarını, ürünlerini ya da imalatlarını tanıtmalarını sağlamak. Her işletmenin mutlak surette her yıl reklam bütçesi hazırlaması gerekiyor. Burada önemli olan reklam ve tanıtımın, ticarete ve pazarlamaya olan olumlu etkilerinin farkına varılmasıdır. Üye işletmelerimizin reklam ile gelişeceklerini düşünüyoruz. Keşan’da ve bölgemizde reklamcılık son derece gelişti. Gazetelerimiz, radyomuz, haber sitelerimiz ve açık hava reklam alanlarımız ile üye işletmelerimiz daha geniş kitlelere ulaşabiliyor. Oda üyelerimize yönelik olarak hazırladığımız bu indirimli reklam kampanyası konusunda işletmelerimize basın yayın birimimiz aracılığıyla logo ve görsel tasarım anlamında destek vermeye hazırız. Reklam hem satışı arttırmakta, hem de toplumun her anlamdaki bilgi ve algılarını geliştirmektedir. Reklam marka olmaya katkı sağlamaktadır. Teknolojik gelişmeler ve yenidünya ticaret anlayışına bağlı olarak, işletmelerin hizmetleri ve ürünleri benzerlikler göstermektedir. Bu noktada reklam, farklılaşmak ve fark yaratmak adına işletmeler için önemli bir araçtır” 

 Helvacıoğlu’nun konuşmasının ardından projeyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.