MURAT ARKAN

Dün, saat 10.45’te gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, AK Parti yönetim Kurulu üyeleri Beyhan Nato, Hakan Çapın, Halil Ercan, Şengül Gündoğdu, Seçim Koordinasyon Başkanı Ercan Dağlı, Başkan Yardımcısı İsmail Keleş’i, Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Dülgerler İnşaat Sanatkârlar Elektrik Tesisatçılar Odası Başkanı Bülent Gezer, Madeni Eşya ve Demirciler Odası Başkanı Hüseyin Erkan ve Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kudret Kalkan karşıladı.

DEVLETİMİZ KARARINI VERMİŞTİR, HAKEM HALKIMIZDIR

Keşan AK Parti teşkilatının odalarını yaptıkları ziyareti önemsediklerini belirten ve referandum konusunda hakemin halk olduğunun altını çizen Çakmak, şunları kaydetti: “Keşan AK Parti İlçe teşkilatının, odamızı ziyaretini çok önemsiyoruz ve çok mutlu oluyoruz. Gerek dertlerimizin dinlenmesi, gerekse dertleşmemiz konusunda çok memnunuz. Devletimiz kararını vermiştir. Burada hakem halkımızdır. Çıkacak karara hepimizin saygı duyması lazım. Milletimiz için en iyisi ne ise o olsun diyoruz.”

BU SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİNİ HEP BERABER YAPALIM

16 Nisan’dan sonra siyaset ve ekonominin rahatlayacağını belirten Boyalık,“Dışarıda ve buradaki başkanlarımız ile direkt olarak iştigalimiz var. Görüşüyoruz. Sohbetlerimiz eksik olmuyor. Keşan’da 1 yıldır İlçe başkanlığı yapmaktayım. Bunu, geç kalınmış bir ziyaret olarak değerlendirin. Ben de esnafım ve ticaretle uğraşıyorum. Bizim birbirimizden ayrılmamız mümkün değil. Bizim daha sık bir araya gelmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ülkemizin 15 Temmuz gibi malum bir darbe girişimi var. Arkasından gelen siyasi ekonomik çalkantılar siyasete nefes aldırmadı. 16 Nisan’dan sonra emin olun ki siyaset ve ekonomi de rahatlayacak. Bunda esnaf odalarımızın da katkısının olmasını istiyorum. Ülkemizin geleceği için, ülkemizde bir sistem değişikliğine gidiliyor. Bu sistem değişikliğine hepinizi davet ediyorum. Hep beraber yapalım bu sistem değişikliğini. Keşan olarak bizlerin de bir katkısı olsun. Geçmişten bir ders çıkarmamız lazım. Ben bu ülkede, 5 Nisan 1994 kararlarını yaşamış bir işadamıydım. Ardından birçok kriz yaşadık. Bunları aşmamız lazım. Bunları aşmak için de ülkede bir sistem değişikliğine ihtiyaç var. Bizim hem partimiz hem de Milliyetçi Hareket Partimiz bu sistem değişikliğine evet diyor. Karar sizindir. Karar milletindir. Ben bu konuda da farklı bir şey söylemek istemiyorum. Öncelikli olarak halkın dediği gerçektir. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. Eminim ki en sağlıklı kararı halkımız verecektir.”dedi.