AYŞİN SEÇİL GEZER

Konuyla ilgili olarak Keşan TSO Meclis Salonu’nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, SARDOS topluluğu üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan SARDOS Sözcüsü Faruk Eker“Bizler Saros Doğa Sporları Topluluğu olarak, spor ve doğa faaliyetlerinin yanında her geçen gün bu faaliyetlerin içerisine sosyal sorumluluk projeleri adı altında bir takım projeleri de sokuyoruz. Önceki yıllarda yaptığımız farklı projeler vardı, ciddi sonuçlar aldık. Bu senede yaptığımız canlar üşümesin projesinin ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu konuda paydaş olarak Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nı yanımıza aldık. Bundan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Güçlü kuruluşlar yanımızda olduğu zaman biz kendimizi daha da güçlü hissediyoruz. Her geçen zaman sosyal sorumluluklar azalmaya başlıyor. İnsanların ilgi alanları farklı boyutlara kayıyor. Bundan dolayı bizler de insan olarak sosyal sorumluluklarımızı, temel ihtiyaçlarımızı, birbirimize bağlılıklarımızı ve birbirimize kenetlenmemiz gerektiğini düşündüğümüz için bu tür projeleri gündeme getirmeyi düşünüyoruz. Bu maksatla bu projeyi başlattık. Bizlere destek olduğu için Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanıma ve üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başvuru ve teslim aldığımız nokta; Belediye eski hizmet binası altında bulunan SARDOS ofisine getirebilirler, bunun haricinde 05469158600 numaralı telefondan bizleri arayarak, istedikleri noktadan biz gelip, bağış yapacakları malzemeleri teslim alabiliriz. Katılım yerinde, şu an 900’e yakın parça malzeme almış bulunuyoruz. Bu daha başlangıç kampanyanın sonlarına doğru artmaya başlıyor. Daha güzel şeyler olacağından eminim.” şeklinde konuştu.

ANLAMLI BİR PROJE

Eker’in ardından söz alan Helvacıoğlu, şunları söyledi: “SARDOS ailesi ile böyle bir organizasyonun içinde bizi partner ve paydaş olarak tercih ettikleri için teşekkür ederiz. Bu proje çok anlamlı bir proje. Kış ayları içerisinde kullanılmayan eşyalarımızı ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak bizi de mutlu edecektir. Dolaplarımızda bizim kullanmadığımız eşyalarımızı Ticaret ve sanayi Odası Üyeleri ile paylaştık, paylaşmaya devam edeceğiz. Canlar üşümesin projesi başlık olarak da hoşumuza gitti ve bölgemizde yaşayan ihtiyaç sahiplerine sizin vasıtanız ile ulaşmak, bu proje vasıtası ile ulaşmak aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odası’nın görevleri arasında diye düşünüyorum. Sadece para kazanmak ekonomiye değer katmak değil, sosyal projelerde de olmak görevlerimiz arasındadır. Bu çalışmanın ikincisini düzenlediğiniz ve bu projede bizleri partner aldığınız için de çok teşekkür ederim. Elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz. Mesajlarımızla, görsellerimizle Keşan’da bu çalışmayı sizlerle birlikte yürüteceğiz. Bir ay sürecek sanıyorum, bir ay boyunca duyurularımız da artarak devam ettireceğiz. Bu bir başlangıç olsun, inşallah önümüzdeki süreçte artarak faydayı sağlayacağız.”