HABER MERKEZİ

25-29 Ekim tarihleri arasında Çorlu Trakya Fuar Merkezi'nde 16.000 m2 kapalı alanda bu yıl ilki gerçekleştirilen “Emlak, İnşaat Yapı ve Malzemeleri” Fuarı’nda, Keşan Emlak Müşavirleri Derneği işbirliğiyle stant açan Keşan TSO, Keşan, İpsala, Enez ve Saros Körfezi’nde faaliyet gösteren emlakçıları fuar katılımcıları ile buluşturacak.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 4 gün sürecek olan fuarın 25 Ekim Çarşamba günü saat 15.30’da açılışını gerçekleştirilen Çorlu TSO ve Keşan TSO Yöneticileri açılışın ardından fuar alanını gezdiler.

Fuarın ilk gününe, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Sevtap Engin, Meslek Komitesi Başkanı Selçuk Ataklı, Komite Üyesi İlkay Dilbas, Keşan Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Olcay Güngör ile Dernek Üyeleri Şerif Baş, Özgür Kahraman ve İbrahim Öztürk katıldı. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, fuarların yenilikleri görme ve iş hacminin genişletilmesi açısından oldukça önemli olduğunu dile getirerek şunları kaydetti: “Emlak Müşavirleri Derneğimiz ile birlikte stant açarak katıldığımız ‘Çorlu Emlak, İnşaat Yapı ve Malzemeleri’ Fuarı'nın bu gün açılışını gerçekleştirdik. Oda üyelerimizin ve bölgemizde hizmet veren emlakçılarımızın bu platformda olması ve kendilerini tanıtarak bölgemize pazar oluşturmaları gurur verici. Keşan TSO olarak, üyelerimizin ve bölgesel değerlerimizin fuarlarda yer almasını önemsiyoruz. Fuarda stant açan üyelerimiz, firmalarımız ve kurum ile kuruluşlarımız bölgemize pazar oluşturuyorlar. Bizde bu kapsamda, üyelerimizin ve Keşan Emlak Müşavirleri Derneğimizin yanında olmak ve onlara destek vermek istedik” şeklinde konuştu.

Helvacıoğlu son olarak, 25-29 Ekim tarihleri arasında Çorlu Trakya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ve 4 gün sürecek olan Emlak, İnşaat Yapı ve Malzemeleri Fuarı’ndaki bölge emlakçıları işbirliğiyle açılan standı herkesin ziyaret edebileceğini kaydetti.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ