MEHMET AYTAÇ

İki kurum arasında dün imzalanan anlaşma ile oda üyeleri, DenizBank’ın kendilerine özel sunduğu 6 ay ötelemeli taksitli ticari krediden yararlanabilecek.

“SEKTÖREL UZMANLIĞIMIZ İLE ESNAFIMIZIN HER İHTİYACINDA YANLARINDAYIZ”

İş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Keşan Şube Müdürü Ahmet Arda Bilgin şu açıklamayı yaptı: “Günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile DenizBank olarak öncelikli gayemiz, esnafımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atabilmek. Bu anlayışla, Keşan Dülgerler İnşaat Sanatkarları ve Elektrik Tesisatçıları Esnaf ve sanatkarları  Odası ile yaptığımız işbirliği kapsamında Oda üyelerine; 6 ay ötelemeli taksitli ticari kredi avantajı, Bonus Business Kart ile sıfır faizli taksitli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanı sunuyoruz. Sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle müşterilerimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile tanıştırmaya devam edeceğiz.”

İmza töreninde Keşan İnşaatçılar, Emlakçılar, E-Ticaret ve Elektrik Tesisatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul İlman ve yönetim kurulu üyeleri ile banka yetkilileri hazır bulundu.