BÜLENT SAYLAM

Son aylarda artan kur artışlarından dolayı tüm sektörlerin zarar gördüğünü kaydeden Ebren, firmaların ya da şahısların bunu fırsata çevirmeleri inşaat sektörünü üzdüğünü kaydetti.

BETONU FAHİŞ FİYATLARA ÇIKARDILAR

Çevre il ve ilçelerde en pahalı betonu aldıklarını iddia eden Ebren, “1 m3’te 5 ya da 10 TL değil 30 ya da 50 TL fark ediyor. Nedeni ise firmaların bir araya gelerek beraber hareket etmesi ve betonu fahiş fiyatlara çıkarmaları. Yaptıklarının etik, doğru hoş ve esnaflığa yakışmamaktadır.” dedi.

BİMERE CİMERE ŞİKAYET EDECEĞİZ.

Daha önce beton firmalarını bizzat tek tek gezdiğini belirten Ebren, “Sonuç olarak birleşip beraber hareket etmeleri doğru değil. En son ticaret odasında inşaatçı gurupları olarak bir araya gelerek gereken adımları atmaya karar verdik. Hangi adımları atacağımızı da sizlerle paylaşmak istiyorum rekabet kuruluna BİMERE CİMERE şikayet edeceğiz. Sayet sonuç alamazsak, dışarıdan herhangi bir beton firmasıyla anlaşıp oradan beton alacağız yada uzun vadede anlaşıp Keşan’a yeni bir beton tesisi kurduracağız ve hiçbir şekilde Keşan’da beton firmalarında beton almayacağız.” şeklinde konuştu.