Garanti Bankasına yeni atanan Keşan Şube Müdürü Burak Dirlik ve Garanti Bankası KOBİ (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) Bankacılığı Müşteri Temsilcisi Ebuzer Yamak, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nı ziyaret etti.

Dün saat 13.00’te gerçekleşen ziyarette, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve TSO yönetimi hazır bulundu. Tanışma ve nezaket amaçlı olduğu belirtilen ziyarette, ilk olarak söz alan Helvacıoğlu, “Keşan Garanti Bankası’nın şube müdürlüğüne yeni atanan Burak Dirlik müdürümüzü odamızda misafir etmekten memnuniyet duyuyoruz.  Kendisinin bizi ziyaret etmesi, iş camiası olarak memnun edici bir durum. Kendisine görevi boyunca hayırlı işler diliyorum. Bölgemizde Garanti Bankamızın bir şubesinin olması, bölgemize hizmet vermesi anlamına geliyor, bu durumda yeni görevine başlayan Burak müdürümüze başarılar diliyorum.” dedi.

Helvacıoğlu’nun ardından söz alan Garanti Bankası yeni Şube Müdürü Burak Dirlik ise konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Ben de ziyaretimi kabul ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Pazartesi günü itibari ile yeni görevime İstanbul’dan gelerek başladım. Babam Kastamonulu, annem Tekirdağlı. Yani Trakya’ya yabancı değilim. Keşan’daki görevi kabul ettiğimde zaten bölgedeki tarım sektörünü biliyordum. Yabancısı değildim. Burada tarım ve sanayi konusunda sizlere destek olmaktan mutluluk duyacağım. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum. Bir isteğiniz ve arzunuz olduğunda Garanti Bankası olarak sizleri desteklemeye ve sizlere yardımcı olmaya hazırız.”

Konuşmaların ardından, ziyaret sohbet eşliğinde devam etti.