HABER MERKEZİ

“Tüketicileri güvenli, ekonomik ve temiz yakıt olan doğal gaz ile buluşturmak için çalışmalar yürüten Zorlu Enerji Grubu’nun dağıtım şirketi GAZDAŞ”, finansman sektöründe akılcı, müşteri odaklı ve inovatif çözümler sunan Hemenal ile iş birliği yaparak güçlü bir ortaklığı başlatmış oldu. Bu ortaklık sayesinde, Trakya ve Gaziantep bölgelerindeki aboneler doğal gaza geçiş için ihtiyaç duydukları finansmana; hızlı ve kolay bir kredi başvurusuyla, GAZDAŞ’ın yetkili tesisat firmalarında, sadece kimlik ve tek imzayla sahip olabilecek. 

Tüketiciler GAZDAŞ’ın yetkili tesisat firmalarındaabonelik ve tesisat kurulumu gibi bedelleri kefilsiz, masrafsız ve tek imza ile 48 aya varan vadelerle ödeyebilecekler. Anlaşma ile ayrıca doğal gaz dönüşümü yaptırmak isteyenler iç tesisat bağlantı hizmetinde yetkili firma avantajından da faydalanabilecek.  

GAZDAŞ halen Trakya ve Gaziantep’te doğal gaz dağıtım kapsamında şehir şebekesinin projelendirilmesi, altyapı yatırımları, şebekenin devreye alınarak doğal gazın sanayi ve konutların kullanımına sunulması ile müşterilerin kesintisiz ve güvenli doğal gaz kullanımlarının sağlanması çalışmalarını gerçekleştiriyor. GAZDAŞ, söz konusu iki şirket ile çalışmaları kapsamında Trakya ve Gaziantep'te yerin altına 6000 kilometrelik, yani Türkiye'yi bir uçtan diğerine üç defa kat edecek uzunlukta boru hattı kurdu. 600 bine ulaşan toplam abone sayısıyla doğal gazı milyonlarca vatandaşa ulaştıran GAZDAŞ, 2035'e dek toplamda 523 milyon dolarlık yatırımla 9.000 kilometrelik boru hattını oluşturmak ve 1,5 milyon aboneye 5 milyar metreküplük doğal gazın dağıtımını sağlamayı hedefliyor. 

Hemenal Finansman A.Ş.; QNB Finansbank’ın gücü ve deneyimiyle, finans-teknoloji şirketi olma dinamizmini bir araya getirerek müşterilerine geniş bir yelpazede finansman modeli sunuyor. Cep telefonundan, beyaz eşyaya; mobilyadan doğal gaz dönüşümüne kadar pek çok alanda tüketicilerin hayallerine ulaşabilmeleri için en ideal finansman çözümünü üretmeye çalışıyor. Saniyeler içerisinde tamamlanan kredi başvuru süreci, tek imzayla sonuçlanan kredi kullanma işleyişi sayesinde de müşteri odaklılığı şirketin merkezinde yer alıyor.