Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, geçtiğimiz Cumartesi günü yaptığı açıklamada, odanın düzenlediği ve 10 Şubat’ta başlayacak olan “Kupon varsa indirim var” kampanyası hakkında bilgi verdi.

Oda olarak 2016’nın kış aylarında bir kampanya düzenlemeyi planladıklarını aktaran Helvacıoğlu, “Bu kampanya ilk defa yapılıyor. Kampanyanın adı ‘Kupon varsa indirim var’. Her bir işyeri için 10 bin kişiye ulaşacak şekilde bir kampanya yapıyoruz. Yaklaşık 70 firma şuanda kampanyaya katılmak için başvuru yapmış durumda. Hedefiz 90 firma. Hedefimize yaklaştık. 70 firma şuanda kampanyalarını hazırladı. Ticaret odasının organizasyonun da 10 Şubat’ta başlayacak olan kampanyaya hazır hale gelmek üzeriyiz.” dedi.

BÖLGEYE 10 BİN KUPONLU KİTAPÇIK DAĞITILACAK

Mustafa Helvacığlu, kampanyaya gösterilen ilginin büyük olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: “Dağıtım ayağında 10 bin adet kuponlu kitapçığı Enez, İpsala ve civar ilçe ile beldelerde stant kurarak müşterilere ulaştırılacak bir çalışma olacak. Kesinlikle kendini tanıtan değil, kampanya yapan, indirim yapan firmalar kampanyaya katılacak. Yani ürününde kesinlikle net indirim yapan, sezon sonu malını bitirmek, kampanyaya özel ürünleri dahil ettik. Bir nebze de olsa kış ortasında ekonomik durgunluğun önüne geçmek adına bu çalışmanın başarılı olacağını düşünüyoruz. Belki de Türkiye’de ilk defa yapılan bir çalışma. Keşan’da ve bölgemizde ilkleri denediğimiz bir çalışma olacak. Müşteri kupon getirirse indirimi alacak. Herkese yapılan bir indirim değil. Kupon sahibine yapılan indirim. 10 Şubat-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu kampanya hepimizi heyecanlandırıyor. Üyelerimize ve ticaret yapan tüm esnafımıza bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum. Kampanyanın Keşan ekonomisine faydalı olacağını düşünüyoruz. Bölgemizin de Batı Trakya ve çevre il ile ilçelerden gelen nüfusun bu kampanyadan ciddi şekilde faydalanacağını düşünüyorum. Ayrıca kuponlar ile etkinliğe ne kadar ilgi gösterildiğini ölçeceğiz. Kampanyada kaç kuponun hangi işyerine gittiğini tespitleyerek ölçeceğiz.”