Keşan piyasasının en eski esnaf işletmelerinden biri olan ve zücaciye üzerine faaliyet gösteren, Rıdvan Ticaret, ticari faaliyetine son verme kararı aldı. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, beraberinde bazı yönetim ve komite üyeleri ile birlikte işletme sahibi Mustafa Rıdvan Kaya’ya ilçe ticaretine bugüne kadar vermiş olduğu katkılardan dolayı Teşekkür Belgesi verdi.
1964 YILINDAN BERİ ODA’MIZ ÜYESİ

İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan işyerinde saat 15.00 sıralarında gerçekleşen programda konuşan Helvacıoğlu: şunları söyledi:  “52 yıldır babadan oğla 1964’ten itibaren oda üyemiz olan işletmemizi bu ay ki ziyaretimizin sebebi onurlu bir şekilde yıllardır Keşan’a hizmet eden işletmemizin sonlandırmasını yapıyoruz. Yıllardır vatandaşa hizmetlerinden dolayı, ekonomiye kattığı değerden dolayı, şehrimizde hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunmak üzere odamızın meclisiyle, personeliyle, genç girişimcileriyle, yönetimiyle 52 yıllık bir serüveni sonlandırıyoruz. Burada da gurur duyarak onurlandırmak bizim için de bir şereftir.”

KAPATMA KARARINI AVM’LER VE İNTERNET SATIŞLARI YÜZÜNDEN VERDİK 

Mustafa Rıdvan Kaya da yaptığı kısa konuşmada bu kararı almalarında Keşan’da Büyük AVM’lerin sayısının hızla artmasının ve internet ortamında yapılan satışlar olduğunu kaydederek, “Bundan sonra kendimize zaman ayıracağız” dedi.