15-20 Nisan tarihleri arasında Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 30’dan fazla ilin katılımı ile gerçekleştirilen,“1.Anadolu Günleri”nde stant açan Balcıoğulları Petrol Ltd. Şti. Yetkilileri Serkan ve Necmi Balcıoğulları’nı iş yerlerinde ziyaret eden Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, fuara katılan oda üyesi genç girişimcileri tebrik etti.

Mustafa Helvacıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada fuarların ve tanıtım organizasyonlarının işletmeye olduğu kadar bölgeye de katma değer kattığına vurgu yaparak şunları kaydetti:

“Geçtiğimiz hafta Bursa’da birincisi düzenlenen önemli bir fuar organizasyonuna katılarak stant açan odamız üyesi Balcıoğulları Petrol Ltd. Şti’nin yetkilileri Serkan ve Necmi kardeşlerimizi öncelikle tebrik etmek istiyorum. Fuarların ne kadar önemli olduğunun üyelerimiz tarafından bilinmesinin bölge ekonomimize değer katacağına inanıyorum. Odamızın üyesi olan bu genç girişimci kardeşlerimizin de yaptıkları işin hakkını vererek fuarlarda pazar paylarını arttırmak için mücadele ettiklerini görüyoruz. Firmalarımızın ekonomik durgunluğu daha az hissetmeleri ve yenidünya düzenine ayak uydurmaları için fuar, festival ve benzeri ticari organizasyonlara önem vermeli. Kendi işletmelerindeki kampanyaları ortaya çıkararak müşterilerine daha yakın olmalarını sağlayan bu tür etkinlikler firmalarımıza değer katacak dolayısıylada bölge istihdamına ve ekonomisine katkı sağlayacaktır.”

Mustafa Helvacıoğlu konuşmasının devamında, oda üyesi Balcıoğulları Petrol Ltd. Şti’nin önemli bir fuarda stant açmasını memnuniyetle karşıladıklarını dile getirerek, kendilerine bolluk ve bereket dolu bir ticari yaşam dileyerek teşekkür etti.

Firma yetkilisi Serkan Balcıoğulları da yaptığı konuşmada, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, fuar ve tanıtım organizasyonlarına firma olarak önem verdiklerini ve bu tür organizasyonlara katılmaya devam edeceklerini söyledi.