HABER MERKEZİ

Keşan TSO (Keşan Ticaret ve Sanayi Odası) üyelerine, iştiraki olduğu ABİGEM A.Ş. (Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi) işbirliğiyle ücretsiz online eğitim alma imkanı sunacak. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Keşan TSO Meclis Başkan Yardımcısı Sevtap Engin, oda üyelerine yönelik olarak ABİGEM işbirliğiyle oluşturdukları sistem ile üyelerin, bilgisayar, akıllı telefon veya tablet ile eğitimlere ulaşabileceklerini belirterek şunları kaydetti:

SİSTEM 50 EĞİTİM İLE 7/24 HİZMETE HAZIR

“Üyelerimiz, www.abigemakademi.com web sitesi üzerinden, 7/ 24 sisteme dahil olarak ister telefondan, ister tabletten veya bilgisayardan eğitimlere ulaşabilecekler. Site üzerinden, temel işletme yönetiminden kişisel gelişime kadar çeşitli konularda eğitim alabilecek olan üyelerimiz, her bir eğitim modülünü tamamladıklarında e-sertifika almaya hak kazanacaklar. Şu anda 50 eğitim ile hizmete başlamış bulunuyoruz. Bu sistem ile üyelerimizin ve üye çalışanlarımızın gelişimine katkı sağlayarak, iş hayatında daha da öne çıkmalarını hızlandıracağız.”

Eğitimlere Başlamak İçin Keşan TSO Üyelere Parola Verecek…

Eğitimlerin özellikle üye çalışanları için hem zaman hem de maliyet gerektirdiğini dile getiren Engin, “Üyelerimiz eğitimlere, kendilerinin belirleyecekleri zaman dilimlerinde katılabilecekler. Amacımız bu sayede,  üyelerimizin ve çalışanlarının iş hayatında öne çıkmaları, yaptıkları iş ve işlemlerin teorisini pratik olarak öğrenmeleri ve uygulama için ön çalışma yapmaları için kişisel gelişime katkı sağlamaktır. Üyelerimizin ücretsiz online eğitime başlamaları için odamız tarafından kendilerine gönderilecek parola sayesinde siteye giriş yapacaklar. İkinci adımda ise, yalnızca ad-soyad ile çalıştığı işletme ile ilgili bilgilerini belirtmeleri yeterli olacaktır. İlk etapta, 50 başlıktan oluşan e-eğitim konularını gelecek zamanlarda daha da genişletmeyi düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

Oda Üyeleri, Sisteme Eklenmesi İçin Eğitim Talebinde Bulunabilecekler…

Sevtap Engin konuşmasının sonunda, gerçekleşecek online eğitim sistemi projesinin üye işletmelere rekabet avantajı sağlayacağını belirterek, Oda üyelerinin kendileri, işletmeleri ve çalışanları için ihtiyaç duydukları eğitimleri yine sistem üzerinden talep edebileceklerini, talep edilen eğitimlerin kısa bir sürede profesyonel bir ekibe görsel ve sunumsal bir şekilde sisteme aktarılacağını dile getirdi.

Engin son olarak, Keşan TSO Üyelerinin “Online Eğitim Sistemi’nden” yararlanmaya davet etti.