Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) tarafından, bölge genelinde gerçekleştirilecek indirim kampanyası ile bölge ekonomisine katma değer sağlanacak.

Keşan TSO yönetimi tarafından, 10 Şubat-10 Mart 2016 tarihleri arasında, 90 firmanın katılacağı “Kupon Varsa İndirim Var”  adlı indirim kampanyası yapacak. Keşan TSO yetkililerince yapılan açıklamaya göre, 10 bin adet bastırılarak Keşan, İpsala, Enez, Malkara, Şarköy ve Gelibolu başta olmak üzere tüm bölgeye dağıtımı yapılacak olan ve en fazla 90 firmanın katılımı ile gerçekleştirilecek kuponlu indirim kampanyası için talepler toplanmaya başlandı.

SON BAŞVURU 1 ŞUBAT’TA YAPILACAK

Şu ana kadar yaklaşık 60 işletmenin başvuruda bulunduğunu belirten Keşan TSO yetkilileri, kampanyanın isminin ise “Kupon Varsa İndirim Var” olarak açıkladı. Keşan TSO Yetkilileri 90 firma reklamının yer alacağı indirim kampanya dergisinin yanında 10 bin adet de indirim kupon koçanı bastırılacağını ve bu kuponları işletmeye götüren müşterilerin firmanın belirlediği indirimlerden yararlanacağını belirttiler. Sektör sınırlamasının olmadığı kampanya projesi ile ilgili katılım esaslarına da değinen Keşan TSO yetkilileri, kampanya projesine sadece Keşan, İpsala ve Enez’deki işletmelerin katılabileceğini bildirdi. İndirim Kampanya Dergisi’ne katılmak isteyen işletmeler için son başvuru tarihi ise 1 Şubat 2016 olacak.