Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Kupon Varsa İndirim Var Kapmayası”nın açılışı 13 Şubat 2016 Cumartesi günü yapıldı. Saat 12.00 sıralarında Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan açılışa Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile bazı yönetim kurulu üyeleri, esnaf odalarının temsilcileri, Keşan Belediye Meclisi’nin bazı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İŞ DÜNYAMIZ ADINA START VERİYORUZ

Açılışta konuşan Helvacıoğlu, Yapılan organizasyonun bölge ticaretine fayda sağlayacağını belirterek, “10 Şubat-10 Mart tarihleri arasında yapılacak olan ‘Kupon Varsa İndirim Var Kapmayası’ için iş dünyamız adına start veriyoruz. Türkiye’de belki de ilk defa gerçekleştirilen bir organizasyon. 10 bin adet kupon bastırdık. Ayrıca 8 bin adet de 7 ilçede dağıtılmak üzere gazetelere verdik. Gelibolu’dan başlayarak Şarköy, Malkara, Uzunköprü, Enez, İpsala, Keşan olmak üzere 7 ilçede dağıtım yapıyoruz. Bu sefer tüm firmalarımız indirimlerin boyutlarını kuponlara yansıttılar. Keşan’ın ekonomik anlamda kabuğuna çekildiği dönemde hareket sağlaması adına bu etkinliği Keşan TSO olarak üyelerimizle gerçekleştiriyoruz. Gümrük kapısında da dağıtım yapıyoruz.” dedi.

UMARIM BEKLEDİĞİMİZ HAREKETLİLİĞİ YAKALAMIŞ OLURUZ

Daha sonra söz alan Özcan ise şunları söyledi: “Keşan TSO ve yönetimini kutluyorum. Hakikaten kış ayları durgun geçiyor. Özellikle ticari durgunluk hat safhada. Bölgemizin kavşak noktada olması nedeniyle avantajlarımız var. Bunu iyi kullanabilmek için arkadaşlarımız bir atılım yapmışlar. Gerçekten de etrafımızda 7 ilçe var ve ayrıca Batı Trakya potansiyelimiz var. Sadece yurt içinden değil yurt dışından vatandaşlarımız da bu indirimlerden faydalanacak. Hayırlı olsun. Umarım beklediğimiz hareketliliği yakalamış oluruz.”

ESNAFA BİR ARTI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUM

Açlışta son olarak Özder söz aldı. Keşan TSO’nun başlattığı kampanyanın büyük bir anlam taşıdığını vurgulayan Nuri Özder, “Kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim. Keşan bölgenin merkezi konumunda. Aynı zamanda Batı Trakyalı soydaşlarımız esnafımızın müşterisi konumunda. Bu kampanyanın esnafa bir artı sağlayacağına inanıyorum.” dedi. Konuşmaların ardından Özder, Özcan ve Helvacıoğlu vatandaşlara kupon dağıttı.