Kurtuluş Caddesi esnafı, dün düzenlediği basın toplantısında, bugün gerçekleştirilecek olan Alışveriş Günü” etkinliğine hazır olduklarını kaydetti.

MUTAF: SOKAK DEFİLEMİZ SES GETİRECEK

Saat 13.15 sıralarında başlayan basın toplantısına etkinlikte yer alacak olan bazı esnaflar katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan cadde esnafı Kadir Mutaf, ilk alışveriş günü etkiliğini 2011 yılında gerçekleştirdiklerini belirterek, “Birinci etkinliğimizde olumlu bir tepki aldık. Bu yıl 3.’sünü gerçekleştiriyoruz. Amacımız ticari kazançtan ziyade caddemizi marka haline getirmek, bölgemizde Keşan Kurtuluş Caddesi’ni firma ve işletmeleriyle ön plana çıkarmak. Bugünü de özel olması amacıyla katılan firmalarımız özel ürünler hazırladı. Ciddi indirimler yapıldı. Etkinliğimiz, bir stok eritme veya elde kalmış ürünlerin piyasa sürülmesi gibi bir şey değil. Çok cazip fiyat avantajlarıyla alışveriş yapma imkanı bulacaklar. Toplumda indirim denince stok eritme veya ürünlerin etiketin altında fiyat olarak algılanıyor. Ancak bizim etkinliğimize katılan vatandaşlar, sezon ürünlerinin ve indirim oranlarının cazip olduğunu görüyor. Bu yıl da olumlu tepkiler almak istiyoruz. Her yıl eksikliklerimizin üstünü kapatarak bir dahaki yılda üstüne koyarak devam etmek istiyoruz. Geçen yılla karşılaştırdığımızda ise bu yıl etkinliklerimizi biraz daha arttırdık. Bu yılki sokak defilesinin ses getireceğine inanıyoruz.” dedi.

KOÇ: SEZON ÜRÜNLERİ İNDİRİMLİ FİYATA

Kadir Mutaf’ın ardından söz alan Özcan Koç, son 2 yılda yapılan etkinliklerden olumlu sonuçların alındığını ifade ederek, şunları söyledi: “Amacımız kaliteli ürünleri müşterilerimiz ile buluşturmak. Sezon ürünlerini indirimli fiyata satıyoruz.”

ALGIN: FİYATLARI EN DİBE İNDİRDİK

Toplantıda son olarak söz alan Asiye Algın ise, esnafın etkinlikte maddi anlamdan çok tanıtım anlamında beklentilerinin olduğunu dile getirerek, “Bizler fiyatlarımızı en dibe indirdik. Geçtiğimiz yılki etkinliğin olumlu yansılamalarını gördük.” şeklinde konuştu.