KYK Yapı Kimyasalları’nın sektörel bilinçlenmeyi hedefleyen uygulamacı eğitim seminerlerinin gerçekleştirildiği eğitim TIR’ı geçtiğimiz Cuma günü Keşan’a geldi.

Cennet Bahçesi mevkiinde gerçekleştirilen eğitimleri İstanbul Bölge Müdürü İrem Meşe ve Teknik Destek Sorumlusu D. Ali Yücel verdi.

Konu ilgili açıklama yapan Meşe şunları söyledi: “2009 yılından bu yana “Usta Buluşmaları” adı altında KYK Tanıtım TIR’ı Kaşif ve Tanıtım Otobüsü Gezgin ile Türkiye’nin dört bir tarafında en kılcal noktalara kadar eğitim hizmeti götürülerek uygulamacıların bulunduğu noktalarda seminerler düzenlenmektedir. Yapılan seminerlerde ustalara ürün ve uygulama bilgileri aktarılarak mesleki yeterlilikleri artırılırken, sektördeki uygulama kalitesinin yükselmesi amaçlanmaktadır.

Eğitimlerini her yıl güncelleyen KYK, seminerlerinde genel anlamda KYK Yapı Kimyasalları faaliyetleri, Usta Kulübü faaliyetleri, teknik yapıştırıcılar, su yalıtımı, dış cephe ısı yalıtımı ve sosyal sorumluluk nezdinde iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi vermektedir.”